CzechBikers - Aktuality
Jdi na obsah Jdi na menu
 

Aktuality

Příspěvky

Výstava Motocykl Praha Holešovice

5. 3. 2011

imgp1535.jpgNa výstavě Motocykl v Holešovicích si rozhodně přišli na své především milovníci chopperů, výstřední "stavby" svou nevšední originalitou však musely zaujmout snad každého návštěvníka. Nepřehlédnutelná byla také expozice Ducati a zejména prototypu nového českého motocyklu Midalu. Zkrátka bylo taktéž na co koukat a rozhodně stálo za to vidět obě letošní výstavy.

 

Motosalon Praha Letňany

4. 3. 2011

Jmotosalon-2011-005.jpgako každý rok jsme museli navštívit pražskou motovýstavu, tentokrát v Letňanech. Bylo opravdu na co koukat, až jsme zapomněli kolik je hodin a Holešovice jsme nestihli. To ale neznamená, že nedodáme fota i t výstavy Motocykl 2011

 

Jízdy na Masarykově okruhu v Brně na GSXR 750

9. 2. 2011

02-sigi.jpgVe spolupráci s Autosigi.cz jsme pro členy i veřejnost připravili exkluzivní možnost pronájmu motocyklu včetně jízdy na Masarykově okruhu v Brně. Jedná se o zapůjčení okruhového speciálu Suzuki GSXR 750 K9. Před každou jízdou bude motorka připravena včetně nahřátých pneumatik na patřičnou teplotu.

 

Nábor nových členů

31. 1. 2011

Obrazek

Rádi  mezi sebou uvítáme nové tváře a rozšíříme své řady o příznivce jedné stopy nejen ze zlínského regionu. Proto jsme vymysleli tuto náborovou akci, která bude probíhat od 1. 2. 2011 do 30. 4. 2011. Cílem je posílení týmu lidí, kteří jsou schopni vyvinout aktivitu za účelem podpory a rozvoje motocyklového sportu. Vítáni jsou všichni ti, co se nebojí investovat svůj čas a úsilí pro dobrou věc.

 


 

ShutDown, ukončení sezóny

23. 10. 2010

 

ObrazekA je to tu, motorkářská sezóna 2010 je za námi. Zakončili jsme jí povedenou vyjížďkou v okolí Zlína. Sjelo se nás cca 80 strojů, počasí vyšlo na výbornou a všichni jsme zdárně dojeli do cíle. Všem děkuji za účast, přízeň a doufám, že v další sezóně 2011 vymyslíme ještě zajímavější akce.

 

Ecce Homo Šternberk Historic 2010

12. 9. 2010

 

ObrazekNeodolali jsme a jeli vyzkoušet legendární závod do vrchu Ecce Homo Historic. Byli jsme pozváni na propagační jízdu minibiků. Až na jeden zadřený motor jsme absolvovali zdárně 2 jízdy o délce necelých 5km s průměrným převýšením 4%. Akce velice povedená, za rok uspořádáme samostatné závody...

 

Velká cena silničních motocyklů - Brno

15. 8. 2010

 

ObrazekKaždoročně se účastníme Moto GP v Brně a letos tomu nemohlo být jinak. I přes počáteční nepřízeň počasí bylo možné sledovat nádherné souboje těch nejlepších jezdců planety. Výpadek našich dvou želízek v ohni v kategorii Moto 2 s velkým přehledem ve třídě 125 ccm zastínil Jakub Kornfeil svým životním výkonem. Velký obdiv... !!!

 

12. Mistrovství Otrokovic V.I.P. desetiboj - sedmiboj

7. 8. 2010

 

ObrazekV sobotu brzo ráno jsme ve složení Jára, Svátek, Marťas, Autobusák, Neptunka, Terka reprezentovali klubové barvy na desetiboji v Otrokovicích. Heroické výkony profesionálních a hlavně těch netrénovaných závodníků zaslouží veliký obdiv. Náš klub se umístil na 2. místě hned za profíkama a Martin obsadil výborné 10. místo v jednotlivcích.

 

CzechBikers výlet po Baťově kanále s lodí Morava

7. 8. 2010

 

ObrazekRozhodli jsme se že využijeme i jiné cesty, než jen ty silniční a vydali jsme se na výlet po Baťově kanále. Start akce byl ve Spytihněvi, kde jsme se všichni sjeli na horní rejdě u jezu a odtud se jelo na jih po kanálu až téměř k Uh. Hradišti. Pak přišel obrat a jelo se opačným směrem a následne na řeku Moravu a do Otrokovic. Návrat do Spytihněvi byl již v naprosté tmě.

 

MidnightRide Zlín 2010

6. 8. 2010

 

ObrazekNoční vyjížďka městem Zlínem. I přes zrušení akce kvůli dešti se sjelo několik desítek strojů a vyjížďka se nakonec uskutečnila. Tímto děkuji všem za účast.

 

« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14

následující »