CzechBikers - Aktuality - Bojkovice vyjížďka
Jdi na obsah Jdi na menu
 

Bojkovice vyjížďka

27. 4. 2008

ObrazekPro změnu jsme se vydali na jih, směrem do Luhačovic až na zámek v Bojkovicích.. Počasí vyšlo, prostě idilka

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Na to musí každý motorkář hodit reakci.

(Vojta, 15. 5. 2008 15:25)

50 Nm sice nemám, ale 50 ccm v Jawe mě na jízdu s choperáky stačí.Nejezdím taky nijak rychle, jen co mě podvozek a trubkový rám dovolí,přesně tak jako u choperáků,nemyslím powercruisery,protože to už je opravdu srovnatelné s něčím,nevím přesně s čím, ale do první zatáčky to rovně jede jak střela.Nechci nijak hájit tudle partu, ale kdo zná pár jezdců od nich ví, že to tempo nemůže být o nic vetší něž při vyjížďce K1400, tak nechápu jak ten Marko-názor mohl vůbec vzniknout?

od 50Nm navíc

(zdenda, 5. 5. 2008 19:34)

Už lapáš po vzduchu. Jednou tvrdíš, že není jenom suprsport a ted tu hážeš, že vlastně vy máte ty suprextra nadupané stroje s porovnáním s mojím krouťákem 98Nm a udájnym tvojim 98+50 jak ty říkáš, tak ta tvoja motka má 148Nm. To myslím jezdíš za Valentín Rossim a ještě na něho blikáš ať ti uhne!!! Markétko jsi to ty, která ses přidávala v Luha mezi kruháčem a benzínkou???

RE markéta

(svátek, 5. 5. 2008 18:41)

Ahojky, fakt dobrý bonzovat se nemá, hlásit se musí.Zde příklad toho,že názory nemažeme a každý má svůj a může ho volně prezentovat.
Vzhledem k tomu co jsi napsala by mne hodně zajímalo jak by jsi to udělala ty.
Pokud chceš napiš konkrétně co ti vadilo a ne takový mail obecný porušování pravidel jakých?
I pro nás to zcela jistě bude poučné a rádi se těchto chyb vyvarujem ,abyhom tě při opětovném potkání opět nepohoršil.
předem dík za odpověď

to-Marketa

(Jara, 5. 5. 2008 13:20)

Ahoj.. Tak jsem popremyslel, co jsi tu napsala a opravdu tomu moc nerozumim.. Vyjizdka byla vypsana jako mala a sviznejsiho razu, ne jako pri zahajovani sezony.. To si kazdy precelt a dle meho nazoru se nijak rychle nejelo.. Az na par mist, kde se to dalo, tak se jelo opatrne a ukaznene.. to ze jsou u nas cestari jaci jsou a nastrikaji sterk na cestu a ani se neodhodlaji to predem oznacit, to je druha vec.. Jinak kritizovat umi opravdu kazdy a jak vidim, tak te spis trapi jine veci, nez par nadsenych motorkaru, kteri si jeli nekam vyjet..
Kdo chce, pojede s nama zas, kdo ne, tak at nejezdi..

Mejte se vsichni pekne a priste zase.. ahojaa!! :o)

to se bavim

(Marketa, 4. 5. 2008 22:08)

tak jestli je 1+1 3, tak to netusim :-), ale je videt ze jsi zdendo uplne mimo misu, Jak srovnavat copry s cestovni motorkou? to bude asi tim, ze n vse co pro tebe vypada jako copr je opravdu copr. Z 280 clenu teto party jsou 2/3 cruisery a powercruisery, ktere maji minimalne stejne jizdni vlastnosti jako cestovni stroje, ale minimalne od 50Nm kroutaku navic. Takze ano, srovnavat to v klidu muzu. Trochu orientace bych prosila, na svete nejsou jenom sporty a supersporty.

Chjo asi někdo neví, že 1 a 1 jsou 3

(zdenda, 3. 5. 2008 14:04)

Markéto prosím tě, jak můžes srovnávat čopry s motorkou cestovni a sportovní??? To se ti fakt teda povedlo,jestli to takhle bereš, tak klobouk dolů.

v klidu

(marketa, 2. 5. 2008 23:42)

o nic nejde, ale zkuste si trebas nekterou vyjizdku s partou k1400 /www.k1400.cz), to je uplne jine kafe, pohodicka (zadny slimaci), bez problemu a jenom ta radost z toho jezdeni...

někdo umí, jiný čumí (a kritizuje)...

(Zuzka, 2. 5. 2008 7:49)

řekla bych že co člověk, to názor, ale přece nikoho nenutíme abys námi jezdil, když mu naše tempo nevyhovuje. Markéta asi nemá nic lepšího na práci, než prudit ty kterým se vyjížďky této party líbí, a odrazovat ty, kteří s námi zatím nevyrazili. Kritizovat umí každý blb, a proto Markétko, užívej si mašiny dalších minimálně 10 let, a nás nech dejchat,ju :o)

Jsem si asi něčeho nevšiml

(zdenda, 1. 5. 2008 20:31)

Nějak mi asi ušel pojem příspěvu od Markéty nebo se dělo něco čeho sem si nevšiml?? Však tempo bylo slušné( žádná bezhlavá palba ani slimáčí sraz), tak mi asi něco ušlo. Někomu se něco stalo?? (nepočítám padlého na štěrku, kde jsem měl taky co dělat a to jsem poskakoval na 2jku a i to bylo moc). Co ostatní co byli na vyjíždce na to?????

Vyjížďka

(Ťapka, 1. 5. 2008 17:17)

Budu mimo mísu..Ale, co Vám přináší tady ty skupinové vyjížďky?

zazitek k pohledani... dejte si pozor

(marketa, 1. 5. 2008 15:22)

Tak vazeni motorkari, na vyjizdku teto "party" jsem nahodou natregfila nahodne, kdyz sem jela z uh. brodu do luhacovic. Dejte si na tyto tzv. "jezdce" VELKY POZOR. Jezdim na masine uz dobrych 10 let, ale nikdy jsem nevidela neco podobneho!!! banda asi 15 trubcu, co evidentne nikdy nejeli ve skupine, porusujici veskere nepsane pravidla... To uz vubec nemluvim o tom, ze to co predvadeli nemelo s vyjizdkou nic spolecneho, vyjizdka je od slova vyjet si, mozna to nekdy pochopi ci jim to nekdo hodne trpelivy trebas vysvetli. Nicmene pokud budou inzerovat na svych strankach opet nejakou vyjizdku, dejte si moc dobry pozor ke komu se pridavate, s nima bych to moc neriskovala. Jelikoz predpokladam, ze tento prispevek obratem smazou ze serveru, dam si tu praci ho poslat i do zinu a jinych moto webu. Mejte se a uzijte si jizdy (uzivat od slova uzit ne od prezit) MArketa