CzechBikers - Aktuality - First Warm Engines
Jdi na obsah Jdi na menu
 

First Warm Engines

3. 4. 2013

First Warm Engines

29. Března 2013

Foto  zde!!!

 

01.jpg


Nová motosezona je v Kroměříži, navzdory počasí, už oficiálně zahájena. Stalo se tak v pátek 29. 3., kdy se první zahřáté motory objevily na parkovišti u Staré Masny.

Akci s lehce praštěným názvem organizovali někteří naši členové ve spolupráci s hudební restaurací Stará Masna.

Sraz a odjezd byl naplánován kolem třetí, počasí bylo objednané a nakonec taky vyšlo – když naše statečná trojice (!!!) vyjížděla, svítilo sluníčko, nepadaly trakaře ani sníh, silnice byly suché a zima nevelká – bohužel si z nás ale celé dopoledne dělalo srandu, když všechny mátl padající sníh, který spoustu z vás pochopitelně odradil. K Masně nakonec dorazil na motorce, kromě Pepého a mě, jen Majkl , který na tom ale vydělal, když byl za svou statečnost na večerní rockparty přede všemi vyznamenán a odměněn, takže se teď může pyšnit luxusním tričkem od jednoho z našich sponzorů, firmy PSÍ Hubík. Kdo by si snad myslel, že vyjížďka byla zrušena pro malou účast, ten se plete. Zima a s ní související motopůst už trvají moc dlouho, takže my jsme jeli a užili jsme si to!

Na večerním koncertě už byla větší účast, hudební restaurace Stará Masna je extra příjemný podnik s několika druhy piva na čepu (a jedno je lepší jak druhé) a s výbornou kuchyní. Dalibor, jenžto je majitelem tohoto lokálu, je motorkář každým coulem a to se taky odráží na úžasné rockové atmosféře, která na Masně panuje a ze které je poznat, že tu motorkáře mají rádi. Živá muzika je tady každý víkend, pro dnešní večer jsme si vybrali dvě kapely.

Předskokany byly Hulínské Wražedné Emauzy, hrající progressive-pychedelic a jejich sympatická zpěvačka Bára všem ukázala, že tenhle žánr není jen doménou tvrdých chlapů.

Jako hlavní hvězdy večera jsme si vybrali Split Bearing z Olomouce, kteří hrají art-progress rock a dělají to dobře. Jsou to vynikající muzikanti a my jsme byli moc rádi, že to klaplo, kluci přijeli a rozhodně nezklamali. Osobně jsem příznivce těchto nekomerčních stylů a myslím, že můžu říct za všechny, že to byl skvělý hudební zážitek.

O zábavu se ale nestarali jen muzikanti. Večerem provázel Pepé a já, skákaje mu do řeči. Pepé se do svojí role skvěle vžil a za mikrofonem doslova perlil… Proběhla oblíbená soutěž v pití piva na ex, avšak v poněkud netradičním pojetí, pilo se turbobrčky! O to víc si vítěz zasloužil krásné pánské tričko, které do soutěže věnoval e-shop se stylovou módou, firma Mary-fashion. Vyvrcholením večera bylo slosování vstupenek o suprové ceny, kromě dalšího trička od Mary-fashion jste mohli vyhrát např. poukázky na servis od MV-moto, což je nejlepší motoservis v okolí a my ho můžeme jen doporučit, anebo třeba trička od světoznámého výrobce kombinéz a motodoplňků PSÍ Hubík. Prostě motoparty jak má být, vedle baru dokonce stála nádherná motorka, se kterou se mohl kdokoli vyfotit.

Kolem jedné, nabažení skvělé muziky, někteří z nás navíc obohaceni o dárky, prostě všichni spokojení, jsme se rozcházeli domů nebo směr město vstříc dalším zážitkům.

Doufám, že se vám to líbilo aspoň tak jako nám a že se sejdeme na spoustě dalších motoakcích, které pro vás letos chystáme.

Další se uskuteční hned v sobotu 6. 4. a bude to tradiční, již devátý RESTART clubu Czechbikers, letos se startuje z Otrokovic, vyjížďka bude zakončena na ranči v Kostelanech, kde pro vás chystáme spoustu zábavy a den vyvrcholí večer ve zlínském Flipu, kde bude probíhat i přehlídka motooblečení od PSÍ Hubík s překvapením. V Kroměříži se můžeme vidět 20. 4., samozřejmě opět na Staré Masně, budou soutěže, pořádná vyjížďka pod patronátem Dalibora a večerní motoparty s Pražským Výběrem tribute, jde o vynikající revival a přijede i Ropotamo… Sečteno podtrženo přátelé, letos se s námi máte na co těšit, mějte se a smějte se

 

Za club Czechbikers Adélka.