CzechBikers - Rada-profil
Jdi na obsah Jdi na menu
 

Ráďa

Obrazek

 

 


 
  město Přerov
moto Kawasaki ZZR 600
  ročník 1981
mail motorsObrazeknaseparta.cz
http -
 ICQ 110924222

 

 

Další přerovský letec mezi náma. Bývalý vášnivý jawař si od Jirky pořídil lehce položenou Kawasaki ZZR 400 a postupně stoupá v kubatuře výš a výš. Ted se aktivně podílí na tvorbě a aktualizaci našich stránek.

 

 

Obrazek

 

 

 Motorkářská HISTORIE
Obrazek

V září 2004 jsem si pořídil svoji první „velkou“ motorku Kawasaki ZZR 400. Je to velký rozdíl oproti Jawkam ale jde mi to. Momentálně se lehce vylepšuje (lak, vyfuky, víko motoru….) Už abych vyjel.

 

Obrazek

 


První moto na které sem kdy seděl. Já sem ten za řidítky

Začínal jsem na fichtlu, který původně byl červený,ale po tom co sem ho „lehce“ zničil na polňačce musel podstoupit nějaké opravy a tak sem dal i jinou barvu.

Pak následovala Jawa 250/559. Původě to byla panelka,ale měl sem pár dílů z jiné motorky, tak jsem ji předělal do černé podoby a jiné paraboly. Dělal sem na ní celou zimu a postavil sem ji od šroubku sám. Teda kromě motoru, který mi dělal někdo jiný. Byla úplně super. Jezdila bez chyb a poruch. Ale musel sem ji prodat, protože jsem musel zaplatit novou moto což byla Jawa 350/632

Tu jsem opět přebarvil na černo. Koupil „nove“ jeté tlumiče a pak už jen jezdil a jezdil. Nebyli s ní žádné problémy, až na tu spotřebu. Prodával jsem ji Marovi s tím že si brzo pořídím něco“velkého“, ale nějak se peníze se cpaly někam jinam.

Tak sem si musel pořídit časem Jawku 350/360, protože se to nedalo už bez ježdění vydržet. Koupil jsem si ji, aby bylo vůbec na čem jezdit. Ale nebyla to zas tak moc dobrá koupě. Jezdila super, ale pak se začala kazit. Byly tam velké problémy s dobíjením a po několika opravách sem ji pak raději prodal, ať si s tím hraje někdo jiný.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

LENKA

(RADECKU TY DRAKU JEDEN, 4. 11. 2008 19:33)

LIBAM TE TY MUJ MILACKU A JSEM MOC RADA ZE TI TO PORAD A TAK DOBRE JEZDI.LENKA ANGLIE